Suma incredibila cu care s-a vandut o pereche extrem de rara de pantofi sport creata de Apple

Un fan Apple a cumparat o pereche extrem de rara de pantofi sport, creata special pentru angajatii companiei in anii ‘90, scrie Business Insider.

Perechea s-a vandut cu 9.687 de dolari dupa ce au licitat pentru ea 20 de persoane. Pantofii sport sunt inca un exemplu de obiecte de imbracaminte Apple exclusive, cautate de colectionari.

In anii 1980, Apple avea un magazin pentru angajati – in care nu era permis accesul publicului – in care vindea diferite obiecte cu logo-uri si slogane. Multe din aceste obiecte au devenit foarte cautate de colectionari, din moment ce unele tricouri au fost produse in doar 100 de exemplare.

Unul dintre cele mai faimoase obiecte de imbracaminte e un hanorac purtat de un angajat Apple in perioada in care a fost lansat Mac-ul original, fix inaintea de faimoasa reclama “1984”. Pe hanorac scrie “90 HRS/WK AND LOVING IT” (90 de ore pe saptamana si imi place).

O pereche similara de pantofi sport Apple, dar mai purtata, s-a vandut pe Poshmark pentru 2.500 de dolari. O alta pereche – foarte similara cu cea vanduta cu 10.000 de dolari, insa intr-o conditie mult mai buna – a fost scoasa la licitatie in 2017 pentru 15.000 de dolari, dar nu s-a vandut inca.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *