Klaus Iohannis: La final de campanie vă spun ceva ce n-am spus niciodată

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la ultima întâlnire cu activul de partid, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. În discursul său, Președintele a cerut votul cetățenilor pentru a reconstrui România și a transmis activului de partid să fie mobilizat și să meargă în număr mare la vot pentru că „PSD-ul rămâne un adversar redutabil”.

„La final de campanie vă spun ceva ce n-am spus niciodată în campanie. Dragii mei, dragi români, dați-mi votul vostru, nu numai pentru un politician care este dedicat cu trup și suflet României și românilor, dați-mi votul vostru pentru un concept pentru viitorul României, pentru un concept care se numește România normală”, a transmis Președintele.

Klaus Iohannis susține că majoritatea românilor cu care s-a întâlnit îniainte de startul campaniei electorale i-a cerut să scape țara de PSD.

„Am mers mult prin țară, mai mult decât unii care se plimbă acuma prin țară și mă acuză că n-aș fi fost niciodată. Eu cunosc România foarte bine, îi cunosc pe români foarte bine. Și credeți-mă că majoritatea întâlnirilor la care am fost nu au fost întâlniri de partid, cum au fost mult în campania electorală.

Au fost întâlniri cu românii care au venit să mă salute, să îmi spună păsul lor. Și știți ce mi-au spus cel mai des? Și acuma la sfârșit de mandat pot să spun că am făcut așa cum mi-au cerut. Majoritatea, cam 90% din solicitările românilor au fost: „Domnul Președinte, să ne scăpați de PSD!”. Și am reușit”, a mai spus Iohannis.

Loading...

Președintele a transmis activului de partid să fie mobilizat și să meargă în număr mare la vot pentru că „PSD-ul rămâne un adversar redutabil”.

„Să nu ne amăgim, PSD-ul nu a dispărut. PSD-ul a fost înlăturat de la putere. PSD-ul rămâne un adversar redutabil, PSD-ul rămâne un partid mare. Și pentru a scăpa România de pesedism este nevoie să îi convingeți pe români să meargă la vot. Noi nu suntem dintre aceia care vor să scape de adversari prin tot felul de metode discutabile.

Eu și cu PNL-ul suntem dintre aceia care vor să facă ordine prin vot liber, democratic și pentru asta mergeți și convingeți oamenii să meargă la vot la prezidențiale, la locale, la parlamentare și abia după aceea cu o altă majoritate în Parlament vom începe adevărata reconstrucție a României.

Și mă angajez în fața dumneavoastră, în fața românilor care se uită la noi, că voi aduna toate forțele democratice din România, voi aduna toți românii de bine și vom reconstrui această frumoasă țară, patria noastră România”, a declarat Klaus Iohannis.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *