Dennis Man ”i-a înnebunit” pe englezi! Cererea inedită a unui fan, convins că fotbalistul va ajunge în Premier League

Dennis Man i-a înnebunit pe englezi! Un fan din Anglia le-a cerut caselor de pariuri să-i dea cotă pentru un transfer al internaționalului român în Premier League, în perioada de mercato din iarnă.

Acesta ar dori să parieze că jucătorul FCSB va ajunge la o echipă din Premier League. Matthew Wade, din Nottingham, susține, într-o postare pe contul său de Twitter că Dennis Man va ajunge în Premier League, în această iarnă.

Starul român, Dennis Man, va ajunge în Premier Leaguem în perioada de transferuri din iarnă. Sursă bună”, a scris acesta pe Twitter.

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Dennis Man

21 de ani are Dennis Man, iar Becali speră să dea lovitura cu el, dar și cu Florinel Coman. Finanțatorul FCSB cere pe Man 30-40 de milioane de euro. La ora actuală, Man este cel mai bine cotat jucător din Liga 1.

E posibil ca Man să plece înaintea lui Coman. Cine vede fotbal vede calitatea lui Man. Nu pierde mingea niciodată. Man ăsta pe mine mă încântă, sper să nu se supere Coman.

Loading...

Pe Man trebuie să iau bani. Joacă rapid, pasează repede, nu îi stă niciun adversar în față”, a spus Becali în urmă cu câteva zile la Digi Sport.

Dennis Man vrea să joace în La Liga

Dennis Man consideră că La Liga i s-ar potrivi cel mai bine din punct de vedere fotbalistic, dar nu este disperat să plece în acest moment.

Sunt de 3 ani aici, câteodată ești diamant, câteodată ești cel mai slab. Asta este Steaua și suntem constienți de ce se întâmplă. Important e să depășești momentele, să treci peste. Eu nu mă gândesc să plec acum. Vreau să cresc, să îmi revin din punct de vedere fizic.

E normal, la un moment dat fiecare jucător vrea să meargă la mai bine, dar momentan nu am asta în cap. Cred că Spania mi s-ar potrivi cel mai bine, din punct de vedere fotbalistic. Trebuie să ai și puțin noroc să ajungi acolo”, susține Man.

21 de ani are Dennis Man.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, conform transfermarkt.com.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *